Οι ρίγες είναι για ακόμη μία χρονιά από τις πιο in-fashion προτάσεις. Για το 2017 όμως δεν υπάρχουν τόσοι περιορισμοί στους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις, καθώς μπορείς να φορέσεις ρίγες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα στο ίδιο outfit.

Βέβαια, τα χρώματα στα οποία έδειξαν να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα οι περισσότεροι σχεδιαστές ήταν τα έντονα και φωτεινά, σαν αυτά του ουράνιου τόξου. Μέσα στους υποστηρικτές της συγκεκριμένης τάσης είναι και ο Αλεξάντρ Γουάνγκ και ο Αλεξάντρ Βοτιέ, ο οποίος παρουσίασε πουκάμισα και φορέματα με λεπτές πολύχρωμες ρίγες.

Το military look αγαπήθηκε όσο τίποτε άλλο μέσα στο 2016 και αυτό το καταλάβαμε και από τα χακί μπουφάν με την φούξια γούνα στην κουκούλα, το οποίο βλέπαμε να φοράνε σχεδόν όλες οι γυναίκες.

Το χακί χρώμα λοιπόν θα φορεθεί πολύ και φέτος, αν και το περισσότερο ενδιαφέρον θα είναι στο μπεζ χρώμα το οποίο έπαψε να είναι συνώνυμο του βαρετού, όπως και γενικότερα οι ουδέτερες αποχρώσεις.

Αφήνουμε πίσω τα φαρδιά μανίκια που ήταν στην μόδα τον περασμένο χρόνο και περνάμε στα μανίκια με σκίσιμο. Το σκίσιμο μπορεί να ξεκινάει από τον ώμο, αφήνοντας σου το περιθώριο να παίξεις με διάφορα βραχιόλια στο μπράτσο, αλλά και από τον βραχίονα του χεριού.

Αν πάλι δεν σε ξετρελαίνει σαν ιδέα μπορείς να διαλέξεις κάποιο κομμάτι όπου το σκίσιμο να κλείνει με φερμουάρ, για να μπορείς να ρυθμίζεις εσύ το πόσο ανοιχτό θέλεις να είναι το μανίκι σου.

Τα αγαπήσαμε και τα φορέσαμε σαν τρελές τα φορέματα τύπου πουκάμισο, μόνο που τώρα επιστρέφουν με must χρώμα το λευκό.

Είναι εντυπωσιακά γιατί μπορείς είτε να τα συνδυάσεις με ένα παντελόνι από κάτω και να τα αφήσεις ανοιχτά, ειδικά από την μέση και κάτω, είτε να τα φορέσεις με τα sneakers σου και μια ζώνη για να σχηματίζει καλύτερα την μέση σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές αυτής της τάσης είναι η αγαπημένη μας εταιρεία DKNY.

Το βολάν ξεκίνησαν να επανέρχονται στις πασαρέλες από το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν είχαν τον πρώτο λόγο μιας και τα κρόσσια ήταν το απόλυτο Trend. Να που φέτος όμως κατάφερε να τα ξεπεράσει και να ανέβει στην κορυφή.

Ταιριάζουν απίστευτα με τα ασύμμετρα φορέματα, με τα τοπ με έναν ώμο, αλλά και με τις ογκώδεις φούστες για όσες προτιμούν το boho ντύσιμο.